Huwa podna opeka

/Huwa podna opeka
Huwa podna opeka2020-02-19T07:33:33+00:00

POČETNA   MODELI   TEHNIČKE INFORMACIJE   GALERIJA   PREDNOSTI

Huwa – savršeno rješenje za popločavanje podnom opekom

Vandersanden ne radi samo kvalitetnu fasadnu opeku, kvalitetna čvrsta podna opeka pod brandom HUWA također je jedan od proizvoda iz Vandersanden grupe. Naše podne opeke HUWA su dostupne u puno boja, sve od raznih nijansi žute, narančaste i crvene pa do smeđe i crne. Ekstremno su izdržljive i trajne te se mogu jednostavno ponovno koristiti i preslagivati. Huwa podne opeke se mogu koristiti za sve vrste projekata, od trgova pa sve do dvorišnih prilaza garažama.

Inteligentne podne opeke stvorene da traju

Naše podne opeke dolaze standardno bez zaobljenih uglova, što rezultira sa manje prometne buke i stvara atraktivan pogled na ulicu. Huwa podna opeka dolazi standardno sa posebnim distancerima koji osiguravaju jednake razmake između opeka te se brinu da ne dođe do oštećenja samih opeka. Kada se fuge napune odgovarajućim materijalom, kišnica jednostavno može otjecati kroz fuge.

Huwa podna opeka je ekološki materijal

Budući da podna opeka traje duže od prosječnog ljudskog vijeka, izabiranjem Huwa podnih obloga znači izbor za samoodrživost i očuvanje prirodnog okoliša. Vremenski uvjeti gotovo da i ne utječu na Huwa podne opeke, tijekom vremena boja je postojana i rade se u energetski efikasnim tunelskim pećima. Kao dodatak višak topline te vode se ponovno koristi u pećima te za grijanje ureda. Huwa podna opeka se peče korištenjem prirodnog plina te se kod pakiranja opeke koristi minimum materijala za pakiranje.

huwadok