Prednosti

/Prednosti
Prednosti2020-02-19T07:33:33+00:00

POČETNA   MODELI   TEHNIČKE INFORMACIJE   GALERIJA   PREDNOSTI

prednosti

Prednosti pečene podne opeke

Topao izgled

Pečena opeka je prirodni materijal za popločenja, proizvedena bez korištenja umjetnih aditiva. Oblik i boja imaju prirodan karakter i kao rezultat popločavanje sa podnom opekom će se uvijek ljepo uklopiti u okoliš

Fleksibilnost i velika sloboda u dizajnu

Podna HUWA opeka je dostupna u formatima 205 x 50 x 85, 204 x 66 x 85 mm, tumbana ili ne tumbana, pljeskarena ili glatka u velikom izboru boja i tekstura. Za arhitekte sloboda izbora i dizajna je skoro neograničena. Zbog različitih dostupnih formata podna opeka se može polagati u raznim shemama i lako se može kombinirati sa drugim materijalima.

Dug životni vijek/održivost

Podna opeka je otporna na habanje i trajat će stotinama godina. Podna opeka se može više puta koristiti i zadržati visoku vrijednost. Nešto viša početna cijena se može gledati kao dugoročna investicija.

Trajnost boje

Podna opeka ima jednaku boju kroz cijeli presjek i dobija svoju boju kroz proces pečenja te nisu korišteni nikakvi umjetni aditivi. Tokom godina, intenzitet boja podne opeke se čak pojačava što daje podnoj opeci atraktivnost i bezvremenski karakter.

Ekološka osvještenost

Zahvaljujući izdržljivosti i postojanosti boje podnih opeka, mogu se ponovno koristiti i nemoraju završiti na otpadu. Proizvodnja podne opeke se izvodi u maksimalno odgovornom i prijateljskom odnosu prema okolišu ( ponovno korištenje nalazišta gline ).

Vađenje i ponovno korištenje

Podna opeka se jednostavno može izvaditi i ponovno koristiti na drugom mjestu.

Jednostavna za održavanje

Izbor prave vrste podne opeke za pokrivanje određene površine, znači da je potrebno minimalno održavanje. Podna opeka je otporna na elemente vode kao što je mraz i nije osjetljiva na kemikalije, ulje ili gorivo.

Otvoreno popločenje

Omogućuje dovoljno prozračivanje i protok vode u teren ispod popločenja te tako postaje idealna kombinacija sa zelenim područjima.

distancer

Prednosti distancera

Sve HUWA opeke imaju ugrađene distancere, jedan od naših patentiranih proizvoda. Ti distanceri omogućuju da se opeke brzo instaliraju i to bez oštećenja budući da distanceri osiguravaju fugu od 3mm. Jednom kada se podna opeka proizvede oštećenja su svedena na minimum najviše zahvaljujući distancerima što će automatski produžiti ugodan estetski izgled same opeke.

Naše podne opeke se standardno isporučuju bez zaobljenih uglova. To omogućuje atraktivan izgled sa smanjenom prometnom bukom.

Na vaš zahtjev možemo isporučiti i opeke sa zaobljenim uglovima.

huwadok