E-Board-pakket

Izolacija zidova najvažniji je element želite li očuvati energiju u objektu. Postoje tri načina kako izolirati zidove: izolacija sa unutarnje strane – nedostatak ovakve izolacije je gubitak unutarnjeg prostora, zatim ispunjavanje šupljine zidova – nedostatak je taj što nije moguće uvijek ispuniti šupljinu ventilirajuće fasade, te izolacija sa vanjske strane što je ujedno i najoptimalnije rješenje. Ovakva izolacija ne zauzima unutarnji prostor objekta, a može se prilagođavati i sama debljina izolacije.

Svijet opeke u ponudi ima izvrsno rješenje, a to je E-board izolacija sa kojom se može kombinirati završna fasada od prirodne opeke.

Zidovi koji se prekrivaju E-board izolacijom moraju biti čisti. Preporuča se da ih dobro iščetkate četkom prije nanošenja ljepila i panela. U slučaju da zid ima neravnina sve je potrebno prije izoliranja sanirati. Udubine manje od 2 centimetra moguće je sanirati ljepilom kod postavljanja panela. Prije nego što počnete sa bilo kakvim radom na zidovima, pobrinite se da su sve električne instalacije pričvršćene uz zid kako kasnije ne bi bilo potrebe za intervencijom, a i da samo postavljanje bude jednostavnije i brže.

Postavljanje E-board panela jednostavno je za sve izvođače sa dugogodišnjim iskustvom.

Osim E-board izolacije Svijet opeke svojim vjernim klijentima nudi i razne vrste podne i zidne opeke. Pogledajte i ostale proizvode, a za sve dodatne informacije nas kontaktirajte.