Uljepšajte prilaz u dvorište kvalitetnom podnom opekom izrađenom u raznim nijansama, od žute, narančaste, crvene pa sve do smeđe i crne boje. Odaberite nijansu opeke koja će se savršeno uklopiti u ambijent, a svojom jednostavnom izvedbom podići cjelokupni dojam.

Svijet opeke tvrtka je koja svojim višegodišnjim iskustvom garantira kvalitetu i besprijekorno izvođenje radova, a sa svojim suradnicima za vas nudi zidnu i podnu opeku ovisno o vašim željama i potrebama.

Prednosti podne opeke proizvođača HUWA su topao izgled, fleksibilnost i sloboda u dizajnu, zatim dugi životni vijek, izdržljivost, trajnost boje, ekološka osvještenost, ova podna opeka ima mogućnost vađenja i ponovnog korištenja, HUWA podna opeka jednostavna je za održavanje te omogućuje prozračivanje i protok vode u teren ispod ploča.

HUWA podna opeka napravljena je od prirodnog materijala bez umjetnih aditiva. Izrađuje se u više dimenzija, a dizajn i sloboda kombiniranja su neograničeni jer je u ponudi veliki izbor boja.

Velika prednost ove opeke je što se može koristiti više puta, a nakon vađenja ostaje neoštećna, a to je zato što se posebna pažnja pridodaje kvalitetnoj izradi.

Pogledajte našu ponudu podne i zidne opeke te odaberite boju i dizajn koji najviše odgovara vašem ukusu, te ambijentu i okolišu.